Learn Spanish in Playa del Carmen Spanish School.

about the school why playa del carmen courses & leisure accommodation prices faqs home
 
 

Spanish Language School in Mexico home

About the School

School Pictures Here

Why Playa del Carmen?

Courses

ACTIVITIES

Accommodation

Volunteer/ Internship

Prices

Families

Faqs

Online Test

Resources

Promotions & Discounts

Learn Spanish in Mexico - Discount for groups of students: 6 students ( 5 pay and one is free)

Contact us at contacts@cancunspanish.com

+52-55-4169-2530

Spanish school Location :Avenida Constituyentes y 5a Avenida. . In .

School Location Map

Sitemap

Blog

Spanish language school in Mexico and Playa del Carmen!

Discover the Mayan civilization and study Spanish.

www.cancunspanish.com - Study and learn spanish in Mexico from the best language
school. Learn by the beach and have fun while studying Spanish from expert and experienced teachers. You can do your internships in Mexico. Accomodation suiting your various requirements are available. You can indulge in different activities like surfing, parties, dance, cultural trips, excursions etc along with your course. Mexico and Playa del Carmen offers a wide range of activities for foreigners.

 

SPAANSE SCHOOL PLAYA DEL CARMEN

Leer Spaans in TAAN Spaanse School

Ongeveer 20 jaar geleden was Playa del Carmen een eenvoudig vissersdorp. Echter, ontwikkeling door de staat en buitenlandse investeerders maakten het tot wat het vandaag de dag is: de populairste bestemming voor zowel buitenlanders als Mexicanen in de Caraïben omwille van de kleurrijke straten, de ruïnes, waterparken en reservaten en de prachtige stranden. Playa del Carmen biedt bezoekers goeie restaurants, ongelofelijke stranden en een geweldig nachtleven aan! Sommige wereldberoemde persoonlijkheden bezoeken Playa del Carman elk jaar om te genieten van de mooie stranden en vele activiteiten.

Enkele attracties zijn: Tulum en Chichen Itza:

Tulum is een archaeologische site vlakbij het strand. De oude Mayabeschaving vestigde zich overeen het gehele Yucatanschiereiland en sommige van de pyramides en constructies die ze bouwden waren indrukwekkend. Chichen Itza is één van de nieuwe 7 wereldwonderen!

Mamitas en Coralina:

Mamitas is een zeer populair en trendy strand in Yucatan met een beachclub, lekker eten en muziek. Coralina is de nieuwste opkomende bestemming in the regio.

Cenotes:

Cenotes zijn ondergrondse grotten waar de Mayas vroeger relaxten en rituelen uitvoerden. Nu zijn sommigen toegankelijk voor het brede publiek zodat bezoekers kunnen zwemmen en ontspannen.

Isla Mujeres:

Een privé-eiland bereikbaar per boot 1 uur van Playa del Carmen. Dit is een echt paradijs voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning en optimaal willen genieten van de natuur.

PLAYA DEL CARMEN LANGUAGE INSTITUTE

Over de School

Onze school wordt gerund door Mexicanen die jarenlang ervaring hebben in taalscholen. Al onze Spaanse leerkrachten hebben een diploma in Spaanse talen en geven al meer dan drie jaar les… tevredenheid is gegarandeerd. Groepen zijn klein en lessen zijn gepersonaliseerd om een geschikte relatie tussen student en leerkracht te garanderen. Ons Spaanse taalcentrum in Playa del Carmen is er trots op om erkend te worden als één van de beste Spaanse centra in Mexico en de tevredenheidsgraad is hoger dan in de meeste taalscholen. We heten TAAN, het Mayawoord voor spreek. Waarom ons?

- 100% Mexicaanse school - Aangeboden activiteiten - Beste prijzen in Playa - 6 verschillende niveaus

De Spaanse Taalschool bevindt zich op één van de belangrijkste avenues van de stad Playa del Carmen. Het gebouw heeft een typisch Mexicaanse architectuur, 6 niveaus van Spaans en internettoegang. De Spaanse school is bereikbaar vanuit de hele stad met het openbaar vervoer en biedt toegang tot de belangrijkste uitgaansbuurten, shoppingcenters en restaurants. De stranden liggen ook vlakbij, op amper 1 minuut wandelen.

Klassenbeschrijving & Prijs

STANDAARD LESSEN DUUR AANTAL LESSEN

2 WEKEN 40

3 WEKEN 60

4 WEKEN 80

Extra Week 20

DEELNEMERS KOST USD KOST EUR

3-9 $300 na

3-9 $450 na

3-9 $600 na

3-9 $150 na

Opmerkingen: * Minimum 1 week. .

* 4 uren per day in groepslessen van max. 9 deelnemers. 4 uren aan lessen

INTENSIEVE LESSEN

DUUR AANTAL LESSEN DEELNEMERS KOST USD KOST EUR

2 WEKEN 60 3-9 $420 na

3 WEKEN 90 3-9 $630 na

4 WEKEN 120 3-9 $840 na

Extra Week 30 3-9 $210 na

Opmerkingen: * Minimum 1 week. 6 uren per day. Standaard + kleine groepslessen. 4 uren groepslessen+ 2 uren kleine groepslessen. Enkel voor beginners en gevorderden.

SUPERINTENSIEVE LESSEN DUUR AANTAL LESSEN DEELNEMERS KOST USD KOST EUR

LESSEN 2 WEKEN 60 1 $300 na

3 WEKEN 90 1 $450 na

4 WEKEN 120 1 $600 na

Extra Week 30 1 $150 na

Opmerkingen: * Minimum 1 week. Standaard + individuele lessen 6 uren per dag.

INDIVIDUELE LESSEN DUUR AANTAL LESSEN DEELNEMERS KOST USD KOST EUR

ELKE WEEK 1 1 $22 na

Opmerkingen: * Prijs per uur. Afhankelijk van aantal uren per week.

* Individuele lessen worden gegeven in de namiddag of vroege ochtend.

TYPES AANGEBODEN WOONALTERNATIEVEN

STUDENTENWONING: Deze optie is aangeraden voor onafhankelijke reizigers die hun eigen slaapkamer en badkamer zouden willen hebben. Woningen hebben plaats voor maximum 3 studenten en kunnen omschreven worden als appartementen waarin studenten voorzieningen delen maar hun eigen kamer hebben. We hebben één- en tweepersoonskamers. Deze optie is goedkoop en voorziet: eigen kamer, gratis WiFi, keuken, TV-kamer, sommigen hebben een zwembad. De meesten bevinden zich op 1-5 minuten wandelen van de school.

APPARTEMENT: Privé-appartement voor één persoon, deze optie is voor studenten die niet graag voorzieningen delen. Ze hebben hun eigen kamer, bad, keuken, TV-kamer, dichtbij het strand, internet. De minimum verblijfsduur is 1 maand voor deze optie.

GASTGEZIN: Deze optie is voor reizigers die hun Spaans zouden willen oefenen met een gezin, we bieden 2 maaltijden per dag aan. Op 5-10 minuten wandelen van de school. Studenten hebben hun eigen kamer en delen tijd met gezinnen. Mexicaanse gezinnen zijn conservatief en hebben regels.

Fantastische Activiteiten

Uitstapjes naar Akumal strand of Tulum, wat aanzien wordt als het mooiste strand ter wereld, onze taalschool biedt studenten een cultureel programma aan om hun leerervaring te verrijken.

Cultureel Programma en Ontspannende Activiteiten

Uitstapjes naar Akumal strand of Tulum, wat aanzien wordt als het mooiste strand ter wereld, onze taalschool biedt studenten een cultureel programma aan om hun leerervaring te verrijken.

We willen dat onze studenten zoveel mogelijk leren over onze taal, maar ook over onze cultuur en levensstijl.

Voorbeelden van plaatsen dichtbij Playa del Carmen: Tulum, Xcaret park, Xel Ha, Siaan Ka, Koba, en Chicen Itza, een wereldwonder!

Voorbeelden van activiteiten voor studenten: strand, snorkelen, duiken, nacht in de disco, bezoeken van natuurreservaten.

Ons cultureel programma kan onderverdeeld worden naargelang de complexiteit in een zomerprogramma en een jaarprogramma.

Zomer

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Verwelkomingsfeest voor Buitenlandse Studenten

Yogales

Vrijaf

Salsalessen

Bezoek aan Tulum

Wekelijkse excursie naar Koba

Vrijaf

Hele Jaar Rond

Maandag Verwelkomingsfeest voor Buitenlandse Studenten

Dinsdag Yogales

Vrijdag Avondactiviteit: diner

Zaterdag Bezoek aan Xcaret

Veelgestelde Vragen

Waar komen de meeste studenten vandaan?

20% Verenigde Staten, 12% Duitsland, 12% Verenigd Koninkrijk, 12% Canada, 12% Scandinavië, 8% Zwitserland, 7% Brazilië, 5% Oostenrijk, 5% Israël.

Wanneer schrijf ik me best in voor een taalcursus?

Hoe vroeger hoe beter, omdat di tons helpt met het opmaken van de groepsprogramma’s.

Wat kunnen studenten verwachten van de eerste dag op school?

We zullen ze opwachten om 9:30 aan de school. Studenten die weinig of geen kennis hebben van de Spaanse taal zullen onmiddellijk deelnemen aan de eerste les. Alle andere studenten zullen een geschreven plaatsingstest doen, wat ons helpt om het geschikte niveau te vinden.

Is het lesmateraal inbegrepen in de cursusprijs?

De school voorziet boeken en notitieschriften voor de studenten. Studenten zijn echter verplicht om hun eigen woordenboeken mee te brengen.

Welke lesmethode gebruiken jullie?

Op elk niveau wordt er enkel de Spaanse taal gesproken, het gebruik van Engels of andere talen is niet toegestaan tijdens de lessen. Gewone lessen zijn onderverdeeld in 2 secties: grammatica en woordenschat. Elke 2 weken worden studenten getest zodat we kunnen zien hoe de groep vordert. Elke 4 weken krijgen studenten een test waardoor ze naar het volgende niveau kunnen gaan.

Wat is jullie leerkrachtencertificatie?

Alle leerkrachten zijn hooggekwalificeerd. Al onze leerkrachten zijn speciaal getraind om les te geven aan buitenlanders en hebben een diploma in talen.

Wat is de gemiddelde leeftijd van de studenten op de school?

Zeventig percent van onze studenten is tussen 17 en 30 jaar oud. Gewoonlijk voelen studenten van 30 jaar en ouder zich op hun gemak in onze lessen en genieten ze ervan om mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Het gemiddelde is 24.

 

 

languageschoolse

 

 

 

 

 
 

Copyright 2016 © www.cancunspanish.com
Leer Spaans in TAAN Spaanse School